Bree Leest Bestsellers

Waarom wordt de ene roman een bestseller en de andere niet? Heeft dat te maken met marketing? Hangt het af van de kwaliteit? Of komt het door de naamsbekendheid van de auteur? Dat gaan we in Bree Leest Bestsellers onderzoeken.

Allemaal boeiende vragen die we in een ontspannen sfeer bespreken. Je doet graag je zegje of je luistert liever, alles kan. Wat ons bindt is de liefde voor boeken, het pure leesplezier.

boekenkaft de lichtwachters

De lichtwachters - Emma Stonex

Spannend, sfeervol & mysterieus! Geïnspireerd op de vermissing van drie vuurtorenwachters voor de kust van Schotland. De roman is echter fictie, de auteur laat de verdwijning plaatsvinden in 1972 voor de kust van Cornwall. Twintig jaar later onderzoekt een schrijver deze mysterieuze zaak. Hij wil kost wat kost de waarheid aan het licht brengen. Verschillende vertellers geven hun versie van de gebeurtenis: de lichtwachters zelf maar ook hun echtgenotes. Zo komen langzaam duistere geheimen aan het licht. Zintuiglijk geschreven met de machtige zee op de achtergrond. Deze spannende roman zal ongetwijfeld bekroond worden. Uitstekend vertaald door Harm Damsma & Niek Miedema. De lichtwachters is nu al verschenen in 25 landen. Een opmerkelijk debuut en meteen een bestseller.

Inschrijvingsformulier