Ons Zoetje

Een getuigende liedjesvoorstelling over diabetes

Korneel Dewulf, 9 jaar en een kanjer van een oudste zoon heeft ondertussen - en u leest het goed - reeds meer dan 8 jaar diabetes! Dat was schrikken destijds! De wereld van Koen en Caroline (Koens vrouw) stortte even in.  

Korneel en Koen zijn ondertussen heel wat diabetesavonturen verder en vaak getuigt Koen over hoe om te gaan met diabetes, de gevolgen, tips & tricks, ... Dit zette Koen aan het denken en in samenspraak met Korneel (die het fiat gaf voor de voorstelling) ging Koen aan de slag met hun verhalen. 
De verhalen werden liedjes, anekdotes, ... een voorstelling. 

Omdat alleen maar alleen is zocht Koen er een geniale gitarist bij en vond hij die in Sven Bauwens, ook papa van 3 kinderen, ook uit Eeklo en even gepassioneerd op het podium als Koen! 
 
Ons Zoetje is de ideale voorstelling voor iedereen of je nu wel of niet met diabetes in contact komt. Geen negatieve voorstelling maar een actuele kijk op het leven, gebracht door 2 papa's, waarvan er één toevallig al jaren comedian is en ook nog eens papa van een diabeetje! 
 

Denk eraan dat de wet ons verplicht de regels te volgen omtrent het Covid Safe Ticket. Elke bezoeker moet het Covid Safe Ticket kunnen voorleggen, evenals een geldig identiteitsbewijs. Wie dit niet kan, mogen we niet toelaten. Het is ook verplicht om een mondmasker te dragen.

Inschrijvingsformulier