Zelfhypnose

Stevig in balans, ook in corona tijden: versterk positieve gevoelens en emoties met zelfhypnose.

In ons dagelijks leven komen we vaker in een hypnotische staat dan we denken. Bijvoorbeeld een spannend boek lezen en er zo in verdiept zitten dat iemand niets meer om zich heen hoort. Of met de auto rijden en op je bestemming aankomen zonder dat je herinnert dat je gereden hebt. Op dat moment heeft het onderbewuste je gedrag gestuurd. Dat fenomeen kun je gebruiken om jezelf positief te beïnvloeden. Wanneer je tijdens zelfhypnose jezelf suggesties geeft, met woorden en beeldtaal, zal dat diep inwerken op het onderbewuste. 

Zelfhypnose wordt al door de eeuwen heen gebruikt door diverse bevolkingsgroepen. Van de wetenschappers in de Griekse tijd tot geestelijken in de middeleeuwen.

Tijdens deze avond krijg je achtergrond over hypnose én veel oefenmomenten in zelfhypnose. Aan het eind van de avond kun je positieve gevoelens en emoties versterken met zelfhypnose.

Baud Vandenbemden begeleid al meer dan 25 jaar mensen en groepen. Hij is ervaren lichaamswerk en meditatie leraar. Baud hielp al honderden mensen met hypnose therapie.
Lees meer over zijn aanbod op www.corepower.be Hij schreef de boeken: Corepower, zelfsturing vanuit je kern en Teampower, alchemie van de groep.

 

Richtlijnen i.v.m. corona maatregelen:

  • Vooraf inschrijven is verplicht.
  • Vanaf 12 jaar is het dragen van een mondmasker verplicht.
  • Ontsmet je handen bij binnenkomst en hou afstand van andere deelnemers.
  • Blijf thuis als je ziek bent, laat via mail of telefoon weten dat je er niet bij kan zijn. Indien je niet verwittigd zijn we genoodzaakt om een administratieve kost aan te rekenen.
Inschrijvingsformulier