Extra onderwerp
Speelfilms ; België
Titel
Filles de joie / un film de Frédéric Fonteyne et Anne Paulicevich
Regisseur
Frédéric Fonteyne
Acteur
Sara Forestier Noémie Lvovsky Annabelle Lengronne Barbara Sarafian
Scenarist
Anne Paulicevich
Taal
Frans
Uitgever
O'Brother, [2020]
1 dvd-video
Oorspr. opname
2020
Speelduur
90 min.
Aantekening
Frans gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
5051083160087

Over Frédéric Fonteyne

Frédéric Fonteyne (Ukkel, 9 januari 1968) is een Belgisch regisseur.

Filmografie

  • 1989 - Les Vloems, korte film
  • 1991 - La Modestie, korte film
  • 1993 - Bob le déplorable, korte film
  • 1997 - Max et Bobo, film
  • 1998 - Bon anniversaire Sergent Bob, korte film
  • 1999 - Une liaison pornographique, film
  • 2004 - La Femme de Gilles, film
  • 2012 - Tango Libre, film

Prijzen

Enkele van zijn films, waaronder Tango Libre, vielen meermaals in de prijzen. Zelf kreeg hij onderstaande prijs.

  • 2004 - Joseph Plateauprijs voor de regie van La Femme de Gilles

Externe link

  • (en)  Frédéric Fonteyne in de Internet Movie Database
Lees verder op Wikipedia