Zeventien jaar geleden leidde William Wisting het onderzoek in een van Noorwegens meest beruchte strafzaken, de moord op de jonge Cecilia Linde. Als men ontdekt dat het bewijs is vervalst, wordt Wisting geschorst. Het ziet ernaar uit dat er een man onterecht is veroordeeld voor de moord, en de media ruiken bloed.
Wisting heeft zijn leven gewijd aan de jacht op criminelen. Maar nu is hij dege
Titel
Jachthonden
Auteur
Jørn Lier Horst 1970-
Vertaler
Kim Snoeijing
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Noors
Oorspr. titel
Jakthundene
Uitgever
Amsterdam: A.W. Bruna Uitgevers, 2017
1 digitaal bestand
ISBN
9789044974461
CloudLibrary
36nywz9

Andere formaten:

Over Jørn Lier Horst

CC BY 2.0 - Foto van/door Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst (Bamble, 27 februari 1970) is een Noorse schrijver en voormalig rechercheur moordzaken. De werkplek van zijn personage William Wisting is maar een paar deuren verwijderd van Jorn Lier Horsts eigen bureau.

Bibliografie

Nullpunkt-trilogie, met co-auteur Thomas Enger

  • 2019: Nullpunkt (Nulpunt, A.W. Bruna Uitgevers, 2020)

Wisting-serie

  • 2018: Det innerste rommet (Cold-Case kwartet 2)
  • 2017: Katharina Koden (Cold-Case kwartet 1)
  • 2016: Når det mørkner
  • 2015: Blindgang (Dwaalspoor, A.W. Bruna Uitgevers, juli 2019)
  • 2013: Hulemannen (De kluizenaar, A.W. Bruna Uitgevers, 2018)
  • 2012: Jakthundene (Jachthonden, A…Lees verder op Wikipedia

Suggesties