Bij een overval op een politiekonvooi komen drie agenten om het leven en raakt een beschermde getuige zwaar gewond. Het team van AC-12 onderzoekt de zaak
Titel
Line of duty. Serie 2
Acteur
Keeley Hawes Vicky Mcclure Martin Compston
Componist
Carly Paradis
Taal
Engels
Uitgever
Just Bridge, 2015
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2013
Speelduur
360 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8711983963009

Besprekingen

Seizoen 2 (2014) van een politieserie van de BBC met Keeley Hawes, Jessica Raine, Martin Compston, Vicky McClure en Adrian Dunbar. Bij een overval op een politiekonvooi komen drie agenten om het leven en raakt een beschermde getuige zwaar gewond. Het team van AC-12 (de anti-corruptie-eenheid van de politie), onderzoekt de zaak en vermoedt dat er corruptie in het spel is. Is de enige overlevende politie-inspecteur een waardevolle getuige of een verdachte? Michael Hogan (The Telegraph.co.uk) geeft 4 sterren. Hij noemt het 'the year's finest home-grown series', 'a subtle story, painted in morally murky shades of grey', vergelijkbaar met de beste series uit de VS of Scandinavië. Zes afleveringen.

Over Keeley Hawes

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Andi064

Keeley Claire Julia Hawes (Londen, 10 februari 1976) is een Brits actrice. Ze is getrouwd met Matthew Macfadyen.

Filmografie

Televisie

  • Talking to Strange Men (1992) - Sarah Mabledene
  • The Moonstone (1996) - Rachel Verinder
  • Cold Lazarus (1996) minitelevisieserie - Linda Langer
  • Karaoke (1996) miniserie - Linda Langer
  • The Beggar Bride (1997) - Angela Harper
  • Our Mutual Friend (1998) miniserie - Lizzie Hexam
  • The Cater Street Hangman (1998) - Charlotte Ellison
  • The Blonde Bombshell (1999) - jonge Diana Dors
  • Wives and Daughters (1999) miniserie - Cynthia Kirkpatrick
  • Hotel! (2001) - Tricia
  • Othello (2001) - Dessie Brabant
  • A Is for Acid (2002) - Gillian Rogers
  • Me & Mrs Jones (2002) - Jane
  • Lees verder op Wikipedia