Drakenwandeling

Drakenwandeling aan de Pollismolen

Boekcover Draak wil ook een feestje

Kom het drakenavontuur, gebaseerd op het prentenboek Draak wil ook een feestje! van Guy Daniëls, al stappend lezen, beluisteren en naspelen in de groene omgeving aan de Pollismolen.  Laat je meevoeren in een nieuw avontuur van Draak Michiel en ontdek hoe hij omgaat met verjaardagen, feestjes geven en uitgenodigd worden.

Wat mag je onderweg verwachten?

Tijdens de wandeling van 2,7 km lees je op 16 stopplaatsen hoe verjaardagsfeestjes eraan toe gaan met een draak in de hoofdrol. Op elke stop vind je een groot bord met een kort leesfragment uit het boek “Draak wil ook een feestje” van Guy Daniëls en de bijhorende illustratie door Ina Hallemans.

Wie het uitgebreidere verhaal wil beluisteren, kan op ieder bord  de QR-code scannen en genieten van het luisterspel. Vergeet zeker niet de doe-opdrachten uit te voeren! Op verschillende plekken zijn er extra belevingselementen, zoals een podium of een egelhuisje, om je helemaal in de juiste sfeer te brengen. Op die manier kunnen jonge wandelaars zich helemaal in- en uitleven! De activiteit duurt ongeveer 1u45.

    Verjaardagskoffer

    De Drakenwandeling is de ideale activiteit voor het verjaardagsfeestje van je kleuter. In de bib kan je een verjaardagskoffer lenen met allerlei leuks voor een drakenfeestje! De koffer bevat activiteiten die geschikt zijn voor kinderen vanaf 3 jaar tot 7 jaar.

    Het ontlenen van de verjaardagskoffer is gratis. Je reserveert de koffer minstens één week op voorhand. Na bevestiging van je reservatie haal je de koffer af in de bib op de afgesproken datum. Bij afhaling onderteken je het uitleenreglement.

    Reserveer de verjaardagskoffer
    drakenwandeling