Fundels

Bundels vol fun!

Fundels brengt prentenboeken tot leven. En met Fundels AVI smaakt leren lezen naar meer...

Leen gratis digitale kinderboeken via de bib. Alle ouders in Coronanood krijgen nu 15 boekjes en twee extra uitleningen per week cadeau om de kinderen zoet te houden tot de paasvakantie. Zoals steeds kies je uit een collectie van meer dan 100 boekjes.

1/ Download de Fundels-app

2/ Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel

3/ De 15 gratis boekjes verschijnen bovenaan in het catalogusscherm onder ‘Jouw collectie’ en zijn beschikbaar tot 3 april.

4/ Ontleen elke week 2 extra boekjes in de catalogus.
    Deze uitleningen zijn telkens 1 week geldig: van 14 tot 22 maart, van 23 tot 29 maart en van 30 maart tot 03 april. Veel lees- en speelplezier!

Fundels prentenboeken

Fundels Prentenboeken

Fundels stimuleert de taalontwikkeling van jonge kinderen. Elk digitaal prentenboek omvat verschillende speelse activiteiten. Kijken naar een filmpje, lezen in het boek, spelletjes spelen, tekeningen maken, je eigen filmpje maken. In elke activiteit wordt de link naar het boek gelegd.

De boekjes en bijhorende activiteiten zijn altijd en overal beschikbaar. Fundels-boekjes leen je door in te loggen met je MijnBibliotheek-profiel. 

 

 


Fundels AVI

Fundels Avi

Fundels wil het leesplezier aanscherpen. Het is immers bewezen dat onze hersenen actiever zijn als we plezier hebben. Want wie er plezier in heeft, zal meer lezen, wat dan weer een positief effect heeft op de leesbevordering.

Kinderen kunnen de Fundel zelfstandig of met leesbegeleiding lezen en er zijn oefeningen op begrijpend en technisch lezen. Het is een leuk alternatief voor kinderen die lezen aanzien als ‘moeten’ en daagt kinderen uit om het volgende leesniveau te ontdekken.

De Fundels en bijhorende oefeningen zijn, na download, altijd en overal beschikbaar. Fundels-boekjes leen je door in te loggen met je MijnBibliotheek-profiel. 

 

Download de Fundels app in de App Store van Apple of via Google Play voor je Android toestel.

Fundels banner_Vernieuwde app.jpg