Voorleesweek

 

Voorlezen, dat is leesplezier doorgeven aan jong en oud. Tijdens de voorleesweek vragen we iedereen om elke dag (minstens) een kwartier voor te lezen. Want dat maakt écht een verschil. Eén kwartier, elk kind, elke dag.

Elke woensdag om 15.00u en zaterdag om 10.30u lezen onze voorleesouders verhaaltjes voor kinderen van 3 jaar tot 8 jaar. Tijdens de Voorleesweek zijn er extra leuke voorleesmomenten in de bib!

 

zaterdag 20 november: Verrassend voorlezen
10.30 u - 11.00 u | gratis


Een voorleesfeest met reuzenprentenboeken en een verteltheater. Na het voorlezen verloten we enkele prentenboeken onder de aanwezige kinderen.

woensdag 24 november: Voorleesrad
14.00 u - 16.00 u | gratis


Draai aan het voorleesrad en ontdek welk boek het rad voor je kiest! Onze voorleesouder leest doorlopend van 14.00 u tot 16.00 u voor alle kinderen die aan het rad komen draaien.


zaterdag 27 november: Sinterklaas voorleesfeest
10.30 u – 11.30 u | gratis | inschrijven verplicht!

Op zaterdag 27 november is er een heel speciaal Voorleesfeest om Sinterklaas te vieren. Stijn Moekaars leest mooie Sinterklaasverhalen voor en natuurlijk gaan we samen héél hard zingen!

Kom een vouwschoentje afhalen in de bib, zet het thuis in elkaar en versier het op je allermooist. Zet je versierde schoentje vóór 20 november in de bib, zo ben je ingeschreven voor het Sinterklaas voorleesfeest!